LED Lichtslang

De grootste keuze in led lichtslangen overzichtelijk gerangschikt, zodat u altijd vind wat u zoekt!

Welkom op www.led-lichtslang.com, de site die u heel overzichtelijk de grootste keuze in led lichtslangen en led verlichting biedt.  Het maakt niet uit naar welke led lichtslang u zoekt, hier bent u aan het juiste online-adres voor Led Lichtslang kopen. U heeft de keuze uit een compleet assortiment led verlichtings artikelen  met een grote diversiteit in kleuren, lengten, dikten en accessoires. Natuurlijk heeft u via www.led-lichtslang.com uw bestelling snel in huis, wij hebben ons totale aanbod led lichtslangen en led verlichting op voorraad.

 
topheader
NORMALE LICHTSLANG 9 METER
slang16
 • 36 lampjes per meter
 • Lange levensduur
 • Kan op maat geknipt worden

Kleur: TRANS
Lengte: 9 meter
Diameter: 13 mm

€16,99 btn_bestellen
NORMALE LICHTSLANG 230V ROOD
slangred
 • Compleet inclusief aansluitstekker
 • Ook geschikt voor buitengebruik
 • Kan op maat geknipt worden

Kleur: Rood
Lengte: 45 meter
Diameter: 13 mm

€69,99 btn_bestellen
bannerright
 

Echte sfeermakers
LED lichtslangen zijn echte sfeermakers. Voor in het huis, in en rondom de tuin en niet te vergeten voor bedrijfspanden, zowel binnen als buiten. In de horeca-wereld zijn led lichtslangen en led verlichting erg populair, logisch, want led verlichting is nu eenmaal veel zuiniger dan traditionele verlichting! Steeds vaker zien we led verlichting daarom ook de gevels en daken sieren van diverse kantoren, showrooms en magazijnen. LED lichtslangen zetten uw bedrijfspand letterlijk en figuurlijk in de schijnwerper.

Kleuren van LED verlichting
Wat betreft dikte van de led lichtslangen is er variatie in diverse diameters. De keuze aan kleuren is:  (warm) wit, oranje, blauw, rood, geel en groen. Het assortiment led lichtslangen bestaat uit een tweetal uitvoeringen. Enerzijds de snel opkomende LED versie, anderzijds de traditionele. LED lichtslangen zijn in verhouding tot hun traditionele varianten een stuk energiezuiniger en duurzamer. De belangstelling voor LED lichtslangen neemt dan ook flink toe.

 
topheader2
NORMALE LICHTSLANG
lichtslang59
 • Te knippen per hele meter
 • Ook ideaal voor buitengebruik
 • Gebruiksklaar geleverd

Kleur: Transparant
Lengte: 45 meter
Diameter: 13 mm

€59,99 btn_bestellen
LED LICHTSLANG warm-wit
lichtslang229
 • Zéér energiezuinig
 • Lange levensduur
 • Kan op maat geknipt worden

Kleur: Warm wit
Lengte: 51 meter
Diameter: 13 mm

€229,99 btn_bestellen
bannerright
 

Speciale coating en actieve LED verlichting
Uniek aan onze LED lichtslangen, is de speciale coating die is aangebracht. Dit is gedaan om het licht 'te breken'. De lichtstralen worden zo gelijkmatig verdeeld, waardoor de straling optimaal gespreid is. Daarnaast springt bij de keuze in lichtslangen de mogelijkheid van 'actieve verlichting' in het oog. Dit betekent eigenlijk dat er simpel van kleur gewisseld kan worden. Wilt u in de winter blauw en in de zomer rood? Of vind u een variatie juist prachtig, alles kan. U kunt  perfect 'spelen met de sfeer', waarvoor de LED lichtslang garant staat.

Kerst LED lichtslangen
Het hele jaar door worden LED lichtslangen verkocht als sfeermakers, van januari tot Kerst. Zowel particulier als zakelijk. Maar toch is het wel een trend dat de afname rond de 'feestelijke maanden' november en december, een stuk groter is. Ook dan zorgen wij dat we voldoende voorraad hebben, zodat u uw bestelling snel in huis heeft. Kerstmis en licht gaan natuurlijk eeuwig hand-in-hand en daarbij valt meer en meer de keuze op de speciale Kerst LED lichtslangen van www.led-lichtslang.com.

Koppelen, aansluiten en bevestigen van led lichtslangen
Het koppelen van meerdere led lichtslangen aan elkaar, het aansluiten op het electriciteitsnetwerk en het bevestigen van de led lichtslang aan bijvoorbeeld wand, dak, gevel en interieur, is in elke lengte eenvoudig. Dit dankzij de grote variëteit in de daarvoor geschikte accessoires. Ook wat betreft deze led lichtslang-accessoires biedt www.lichtslang.com alsook www.decoratieveverlichting.nl het complete aanbod. Voor led verlichting bent u hier hoe dan ook aan het juiste adres!

Veel LED-sfeer toegewenst
Kortom: u bent aan het juiste adres voor uw led lichtslang en led verlichtingswensen. Succes met uw keuze. Bij voorbaat hartelijk dank en veel led-sfeer toegewenst!

 

 

foto1 foto2 foto3